MeetingsPosted by Aldo Bolle Mon, October 09, 2017 16:34:16
EAB Lindholmens Fotoklubb Inbjuder till en Fotoföreläsning med Lena Öritsland: "Kranar, rost och hav - fotokonst från Göteborg hamn"

Tid och plats: Tisdag 17/10 kl 17-19 ca (inkl fikapaus) - Ericsson Lindholmen - Rum Sailor

Lena Öritsland utbildade sig på fotolinjen på Konstfack, var med på en samlingsutställning om svensk fotografi på Moderna Museet Sthlm, kopierade en annan fotografs bilder som ställdes ut i New York, kommersiella och redaktionella uppdrag, utsmyckningsuppdrag och nu senast ställer hon ut sin fotokonst "Kranar, rost och himmel- fotografier från Göteborgs hamn".

Lena kommer att beskriva processen från idéstadiet och vägen genom hela processen -alla beslut som ska tas - till färdig utställning och vernissage. Hon visar också bilder från de projekt och uppdrag hon haft de senaste åren, och berättar hur hon jobbar som yrkesfotograf.