Fotoföreläsning med Ingela Claesson: ”Fotografering som balsam för själen”

MeetingsPosted by Aldo Bolle Wed, April 19, 2017 17:11:28

EAB Lindholmens Fotoklubb Inbjuder till en Fotoföreläsning med Ingela Claesson: ”Fotografering som balsam för själen”

Tid och plats: Torsdag 9/3 kl 17-19 ca (inkl fikapaus)

Ingela är en av klubbens medlemmar som har tagit steget från hobbyfotografering till företagandet. ”Fotograf Ingela Claesson” bildat för två år sedan, har inriktning bl a. på hästporträtt för privatpersoner och företag inom hästbranschen.

Energin Ingela får genom fotograferingen genererar ännu mer energi och glädje till sitt andra jobb som Internal Communicator och Administrative Assistant på Ericsson. Här på Ericsson har Ingela möjlighet att använda sig av kunskaperna inom bild och redigering vilket är mycket inspirerande.

Hur blir man en duktig fotograf? Den frågan har säkert många ställt sig otal gånger. Man måste våga tro på när andra säger att man är duktig, och man måste fotografera mycket och allsidigt. Konkurrensen är väldigt hård inom fotografyrket idag bl a p g a dem väl utvecklade digitalkamerorna.