Patrik Larsson: ”Om att fotografera landskap”

MeetingsPosted by Aldo Bolle Fri, November 18, 2016 13:50:15

EAB Lindholmens Fotoklubb Inbjuder till en Fotoföreläsning med Patrik Larsson: ”Om att fotografera landskap”

Tid och plats: Tisdag 8/11 kl 17-19 ca (inkl fikapaus)

Patrik Larsson är landskapsfotografen som brinner för att lära ut och inspirera andra. Med mer än 10 års erfarenhet av all lära ut fotografi är Patrik idag en av Skandinaviens mest omtyckta och eftertraktade lärare i landskapsfoto. Han håller kurser på olika nivåer runt om i Sverige och uppskattas mycket för sin pedagogiska förmåga.

Patrik fotograferar allt från stora, dramatiska landskap till små omsorgsfullt utvalda utsnitt. Han har en förkärlek till det intima landskapet - en värld mellan det riktiga lilla och det stora dramatiska. Under kvällen kommer Patrik att inspirera och dela med sig av sin kunskap för att du ska kunna fotografera bättre landskapsbilder.