Fotoföreläsning mer Jasmine Sundström,

MeetingsPosted by Aldo Bolle Thu, April 26, 2018 09:54:59
EAB Lindholmens Fotoklubb Inbjuder till en Fotoföreläsning med Jasmine Sundström - fotomodell.

Tid och plats: Torsdag 26/4 kl 17-18.30 ca - Ericsson Lindholmen - Rum Cruiser

Jasmine Sundström arbetar heltid som resande fotomodell och har en bred erfarenhet i arbete med fotografer, allt från nybörjare till professionella på en hög nivå. Idag föreläser hon för fotoklubbar runt om i landet om fotografering ur modellens perspektiv. Vill du lära dig allt du behöver veta för att börja arbeta med modeller, eller har du arbetat med modeller ett tag och skulle uppskatta insikt i hur det ser ut från andra sidan kameran? Under föreläsningen täcks allt ifrån praktisk info att hålla koll på i arbetet, till förklaringar om hur relationen mellan modell och fotograf fungerar - hur du ser till att er fotografering blir en bra upplevelse för er båda.