Fotoföreläsning med Mikael Madenfalk: ”Säveån - en källa till liv”

MeetingsPosted by Aldo Bolle Wed, April 19, 2017 17:16:47

EAB Lindholmens Fotoklubb Inbjuder till en Fotoföreläsning med Mikael Madenfalk: ”Säveån - en källa till liv”

Tid och plats: Tisdag 25/4 kl 17-19 ca (inkl fikapaus) - Ericsson Lindholmen - Rum Sailor

Följ med på en spännande och intressant resa längs Säveåns tretton mil, från skogarna runt Vänga till Göta Älv. Säveån är en källa till att liv har uppkommit. Man vet att efter inlandsisen drog sig tillbaka bosatte sig människor utmed Säveån. Säveån är så mer är samhällshistoria. Det är också ett av Sveriges mest värdefulla vattendrag, med avseende på kulturmiljö-, natur- och fiske. Bildprogrammet är en blandning av kåseri och bildspel. Intressanta berättelser varvas med vacker musik. Mikael är en erfaren fotograf, författare och föredragshållare. 2011 gav han ut boken Säveån – en källa till liv, som fått utmärkelsen ”Årets vackraste Västgötabok 2011”. Mikael är invald i Naturfotograferna/N.