Urban fotografering med Anders Wester

MeetingsPosted by Aldo Bolle Sat, October 01, 2016 21:41:19

Tisdag den 11:te oktober välkomnar vi Anders Wester som kommer att hålla en föreläsning om sitt fotograferande i städer och främst i Göteborg.

Anders Wester (goteborgsfotografier.se) är en göteborgare med förkärlek för att utforska urbana miljöer. Han kommer att prata om sitt fotograferande, hur han förbereder sig då de flesta bilderna är väl planerade. Givetvis kommer vi att få se en hel del bilder från Göteborg men även en och en annan bild ifrån andra städer såsom Paris och Chicago kommer att skymta förbi.

Det var någon gång 2008 som jag letade efter bra bilder över Göteborg när jag insåg att det fanns en marknad. Sagt och gjort, jag fick blodad tand och har nu under några år byggt upp en portfölj över Göteborg som ständigt växer.

Det viktigaste för mig när jag är ute och fotar är att hitta ett bra ljus så det blir att man många gånger åker hem tomhänt

Välkomna!