26/1: Fotoföreläsning om Äventyrsfotografering med Fredrik Schenholm

MeetingsPosted by Aldo Bolle Wed, January 13, 2016 22:34:57

Fotoklubben på Ericsson Lindholmen och Ericsson Idrottsförening inbjuder till en fotoföreläsning med Fredrik Schenholm tisdag 26/1 kl 17-19.

Fredrik är äventyrsfotograf. Han är lärare på Moderskeppet och författare till boken ”Äventyrsfoto – nio steg till bättre bilder” och publicerat i t.ex. National Geographic, Dagens Nyheter, Åka Skidor, och i reklamkampanjer

Föreläsning blandar kunskap, tips och trix med bilder på skidåkning och vinterklättring. Hur är det att ta bilder extrem kyla? Vilken utrustning är att föredra när du klättrar i berg, åker skidor i offpist, eller tar en tur ut i vinterskogen? Hur fokuserar och exponerar du rätt i snö? Du kommer också få ta del av Fredrik nästan fem år långa jakt på bilden som kombinerar skidåkning och vulkanutbrott.