Fotoföreläsning 19/2 om naturfoto med Mats Andersson

ActivitiesPosted by Aldo Bolle Thu, December 11, 2014 23:56:20

Fotoklubben på Ericsson Lindholmen inbjuder till en fotoföreläsning om naturfoto med Mats Andersson torsdag 19/2 kl 17-19 i Cruiser. Avbrott för förfriskningar

Mats Andersson är verksam som Art Director och fotograf på Concret Reklam i Jönköping och har givit ut nio böcker.

Skånsk Naturfotofestival skriver 2014:

"Mats Andersson är en av de senaste årens mest kreativa svenska naturfotografer. Med en egen, mycket personlig bildstil närmar han sig sina motiv inte för att dokumentera utan för att hitta ett tilltalande konstnärligt uttryck. Bilderna har inte sällan en alldeles speciell, drabbande prägel. Istället för att vara traditionellt föreställande framstår djur och miljöer som närmast drömlika och ändå alldeles självklara. Bilderna skapar han helst ensam under ljusa sommarnätter i de småländska hemmamarkerna då djuren är som mest aktiva. Där hittar han det ljus och den stämning han är ute efter.