Fotoföreläsning med Anna Ulmestrand 20/11

ActivitiesPosted by Aldo Bolle Fri, October 10, 2014 21:58:23

Den 20/11 kl 17 tar Anna Ulmestrand med oss i makrovärldens märkliga alla motiv.

Anna arbetar inom reklamvärlden, men målet som ung var att bli konstnär.

Hon har alltså båda fötterna i kreativt skapande vilket även yttrar sig genom hennes fotografier.

Hon ser sig själv mer som en konstnärligt sökande fotograf, men med makrot som kompass och redskap.

Anna kommer att dela med sig av matnyttiga tips och erfarenheter från reklamvärlden. Det är mycket som är likt mellan reklam och foto där det gäller att snabbt sticka ut och få uppmärksamheten till sig.

Vi kommer gå igenom färglära och får förslag till att bli mer kreativ i sitt fotograferande och hur man hittar inspiration.

Kvällen börjar med teorigenomgång och avslutas med en bildvisning.

Anna tar även med ett par exemplar av sin senaste fotobok - Flowerpower som finns att köpa på plats för 350:- (inkl moms)